Logo

Ez egy emlékeztető arról, hogy jelenleg az Utánvét Ellenőr Ingyenes csomagját használod, mely 2023. november 10-én megszűnik.

Használd a kupont a 20% kedvezményhez:

Melyik csomagot válaszd?

Kicsi, Közepes, Nagy. Használhatod a már korábban is létező "fix" csomagjainkat, melyek meghatározott havidíj ellenében adott mennyiségű lekérést tartalmaznak.

Rugalmas. Augusztusban egy új csomagot is elérhetővé tettem, Rugalmas néven. 150 ingyenes lekérést tartalmaz (pont, mint az eddigi ingyenes), az ingyenes korlát átlépését követően viszont nem áll le a működés, hanem a használattal arányosan, 5 forint / lekérés áron tudod tovább használni a rendszert. Ennek köszönhetően nem kell elköteleződnöd fix havidíjjal, de ha megugrik a rendelésszámod egy-egy hónapban, akkor sem áll le a vásárlók ellenőrzése.

A csomagokat itt tudod összehasonlítani.

Milyen tennivalóid vannak?

  1. Add meg a bankkártya adataidat.
  2. Add meg a számlázási adataidat.
  3. Válassz csomagot.
  4. Használd a PÁPÁINGYENESCSOMAG kuponkódot, mellyel 20% kedvezményt kapsz az éves csomagok árából.
Előfizetése kezelése
Ezt az emailt azért kaptad, mert felhasználói fiókkal rendelkezel az Utánvét Ellenőr rendszerében. Az email fontos információkat tartalmaz a rendszer működésével kapcsolatban, melyről mindenképpen értesülnöd kell. Ha a továbbiakban nem szeretnéd az Utánvét Ellenőrt használni, írj e-mailt a hell[email protected] és töröljük a fiókodat.
© 2023 All rights reserved.