Logo

Még két hónapig teljesen INGYENES az Utánvét Ellenőr!

Terveink szerint még 2 hónapig, azaz novemberig lehet teljesen ingyenesen használni az Utánvét Ellenőrt, azt követően bizonyos esetekben már fizetni kell majd az alkalmazás használatáért. Ígértük, hogy nem szeretnénk, ha ez a hír bárkit váratlanul érne, és előre szólni fogunk erről a változásról: most jött el erre az idő.

Az árazásról egyelőre többet nem árulhatunk el, de igyekszünk a meglévő adatok alapján egy olyan előfizetési díjat megszabni, amellyel többszörös megtérülést tudunk biztosítani a webáruházak számára.

Végre megérkezett a Dashboard!

Örömmel jelentem, hogy elkészült a statisztikai dashboard első használható változata, melyet minden felhasználónak elérhetővé tettem: belépést követően már látszani is fognak az adatok.

Belépek!

Ahhoz, hogy kihasználd a teljes potenciálját, és lásd, nagyjából mennyit spórolhatott meg neked a rendszer, szükségünk van arra az adatra, hogy "mennyibe kerül" egy át nem vett csomag, minden járulékos költséggel (csomagolás, munkadíjak, stb.) együtt. Természetesen az itt szereplő adatokat is figyelembe fogjuk venni az árazás kialakítása során, így kérlek, add meg ezt az adatot a Források menüpont alatt, az adott Forrásra kattintva:

Kérlek, írd meg, ha bármilyen hibát tapasztalsz a rendszer vagy a Dashboard működésével kapcsolatban, vagy ha úgy gondolod, újabb hasznos kimutatással lehetne bővíteni a mostaniakat.

Üdv,
dr. Radics Ottó

© 2023 All rights reserved.