Logo

Röviden: a "régi" Ingyenes csomag 2023. november 10-én véglegesen megszűnik. Minden aktív Forrásodhoz válassz csomagot, különben a vásárlók ellenőrzése leáll. Ezt a levelet azért kaptad, mert még van olyan Forrásod, melyhez nem választottál csomagot.

Miért szűnik meg az Ingyenes csomag?

Nagyon sok webshop "beragadt" az Ingyenes csomagba, melynek a keretét akár már néhány óra vagy nap alatt ki is merítette. A csomag kimerüléséről szóló értesítések nem értek célba a rengeteg rendelés értesítő e-mail között, eközben azonban az ellenőrzés ezen shopok esetében leállt. Mivel az át nem vett csomagok mégsem szorultak vissza, pedig használják az Utánvét Ellenőrt, azt gondolhatták, hogy nem elég hatékony a rendszer, így nem is érdemes előfizetni.

Milyen csomagot használj?

Kicsi, Közepes, Nagy. Használhatod a már korábban is létező "fix" csomagjainkat, melyek meghatározott havidíj ellenében adott mennyiségű lekérést tartalmaznak.

Rugalmas. Augusztusban egy új csomagot is elérhetővé tettem, Rugalmas néven.150 ingyenes lekérést tartalmaz (pont, mint az eddigi ingyenes), az ingyenes korlát átlépését követően viszont nem áll le a működés, hanem a használattal arányosan, 5 forint / lekérés áron tudod tovább használni a rendszert. Ennek köszönhetően nem kell elköteleződnöd fix havidíjjal, de ha megugrik a rendelésszámod egy-egy hónapban, akkor sem áll le a vásárlók ellenőrzése.

A csomagokat az alábbi linken tudod összehasonlítani:

Csomagok összehasonlítása

Milyen tennivalóid vannak?

  1. Add meg a bankkártya adataidat.
  2. Add meg a számlázási adataidat.
  3. Válassz csomagot.
  4. Használd a PÁPÁINGYENESCSOMAG kuponkódot, mellyel 20% kedvezményt kapsz az éves csomagok árából.

Kérdésed van?

Keress bizalommal a [email protected] e-mail címen.

Üdv,
Ottó

u.i.: Az átállásig tartó időszakban több emlékeztető e-mailt is fogok küldeni azoknak, akik a kiküldés pillanatáig még nem választottak csomagot.

Ezt az emailt azért kaptad, mert felhasználói fiókkal rendelkezel az Utánvét Ellenőr rendszerében. Az email fontos információkat tartalmaz a rendszer működésével kapcsolatban, melyről mindenképpen értesülnöd kell. Ha a továbbiakban nem szeretnéd az Utánvét Ellenőrt használni, írj e-mailt a hell[email protected] és töröljük a fiókodat.
© 2023 All rights reserved.