Logo

Nagyon sokszor merül fel kérdésként, jön elő kommentben, hogy az olyan rendszerek, mint az Utánvét Ellenőr, nem működhetnek jogszerűen a GDPR vonatkozó rendelkezései miatt. Bármennyire is hiszek abban, hogy a rendszer működése jogszerű, erről nem tudok mindig meggyőzni mindenkit: érdekem, hogy elhidd, így nem feltétlenül lesz hiteles, ha csak tőlem hallod/olvasod.

Felkértem ezért dr. Krausz Miklóst, a VirtualJog alapítóját, hogy kollégáival vizsgálja meg az Utánvét Ellenőr adatkezelésének jogszerűségét: ezzel nem csak a saját dolgomat szeretném megkönnyíteni (hiszen legközelebb majd elég lesz csak ezt a doksit elővenni a kétkedők meggyőzésére), hanem Téged is megnyugtatni.

Természetesen "le kell papírozni" - vagyis a lenti tájékoztatóban foglalt dokumentumokat el kell készíteni és az eljárásokat ki kell dolgozni -, de ebben Miklós és csapata a VirtualJognál készséggel állnak rendelkezésedre: mind az adatkezelési tájékoztató, érdekmérlegelési teszt létrehozásában, kiegészítésében, illetve a hatásvizsgálatok elkészítésében is nagy gyakorlattal rendelkeznek.

Az összefoglalót az alábbi gombra kattintva tudod letölteni:

Összefoglaló letöltése

Amennyiben úgy érzed, a fentiek elvégzéséhez segítségre van szükséged, keresd őket bizalommal! Ha bármilyen kérdésed merült fel, írj nekem!

Üdvözlettel,
dr. Radics Ottó
alapító & tulajdonos

© 2023 All rights reserved.