Logo

Kedves Utánvét Ellenőrök!

Több, mint két éve indult el az Utánvét Ellenőr, ami ma egy fontos mérföldkőhöz érkezett: 12 nap múlva, 2021. november 10-el kezdődően részlegesen fizetőssé válik.

Az elmúlt két évben nagyon sokat dolgoztam a rendszeren, ennek köszönhető, hogy ma már 5 webshop motorhoz érhető el kulcsrakész integráció, valamint egy könnyen integrálható könyvtár segíti a vállalkozó kedvű fejlesztőket abban, hogy újabb rendszereket kössenek be az Utánvét Ellenőrbe. A rendszerben jelenleg több, mint 124 ezer visszajelzés található, és eddig 393 ezer lekérést szolgált ki.

Három fizetős csomagot vezetek be: Kicsi, Közepes és Nagy. Ezek funkcióikban nem, csak a havi lekérésszámkeretükben térnek el:

- Kicsi: 1.000 lekérés / hó
- Közepes: 5.000 lekérés / hó
- Nagy: 25.000 lekérés / hó

Fontosnak gondolom, hogy azoknak is elérhető legyen a rendszer által nyújtott biztonság, akik még nem nőttek elég nagyra, és csak havi néhány tíz megrendelésük van: nekik ideális lehet az ingyenes csomag, mely havi 50 lekérést tartalmaz.

Az árak kialakításánál nagyon figyeltem arra, hogy a csomagok jó megtérüléssel működjenek, és a webshop tulajdonosoknak ne érje meg ne használni a rendszert. Az általatok is rendelkezésemre bocsátott adatokat felhasználva az alábbi csomagárakat* alakítottam ki:

- Kicsi: 3.000 Ft / hó
- Közepes: 6.000 Ft / hó
- Nagy: 12.000 Ft / hó

Részletek

Egy át nem vett csomag költsége átlagban 2.500 forint körül alakul, így a legkisebb csomagnál már havi kettő át nem vett csomag esetén megtérül a havidíj.

Mindannyiunk érdeke, hogy az átmenet a fizetős időszakba zökkenőmentes legyen, melynek kulcsfontosságú összetevője, hogy mindenki időben válasszon csomagot, hiszen a rendszer a csomagok kimerülését követően az adott számlázási időszakban már nem ad több visszajelzést, minden rendelést ellenőrzés nélkül enged tovább.

Arra biztatok tehát mindenkit, hogy válasszatok csomagot már most: a Bevezetési Akció™ keretében azzal segítem a döntéseteket, hogy annyi ingyenes napot kaptok ajándékba a fizetési időszak kezdetétől számolva, amennyivel a fizetési időszak előtt előfizettek. Vagyis ha mondjuk ma fizettek elő, akkor (mivel még 12 nap van november 10-ig), 12 nap ingyenes napot kaptok, a számlázási időszakotok tehát 2021. november 22-én kezdődne. Ha csak 5 nappal a határidő előtt döntötök az előfizetés mellett, akkor már csak 2021. november 15-ig kaptok ingyenes napokat.

Előfizetések kezelése

Hálás vagyok nektek a bizalomért, amit én és az Utánvét Ellenőr kaptunk - remélem, hogy még sokáig velem tartotok. Ha bármilyen kérdésetek van, keressetek bizalommal a [email protected] e-mail címen, vagy a +36 20 923 8883-as telefonszámon!

Üdv,
Ottó

* Az árak nem-Shoprenteres webshopokra vonatkoznak: ilyenkor a havidíj a Stripe rendszerén keresztül, közvetlenül az üzemeltetőnek (Dro-IT Kft., mely társaság alanyi adómentes) kerül megfizetésre. Ezzel szemben a Shoprenteres webshopok esetében a havidíjat a Shoprenter szedi be, ilyenkor viszont a havidíjat az ÁFA összegével növelten kell megfizetni.

© 2023 All rights reserved.