Az Utánvét Ellenőr lett "Az Év Technológiai megoldása" 2022-ben

Nagyon jó hírrel indult az év: az Utánvét Ellenőr megnyerte Az Év Technológiai megoldása kategóriát Az Év honlapja versenyen - olyan indulókat megelőzve, mint a Mobiliti és a Billingo.

Egyelőre még örömködök a győzelmen - nagyon örülök neki -, de nem szeretném, ha kimaradnál belőle: a február 10-ig újonnan indított éves előfizetések esetében a csomagban foglalt időszakon felül további 2 hónapot ajándékba kapsz*.

* Az éves csomagban foglalt 12 hónap helyett így az előfizetés 14 hónapig lesz érvényes. A kedvezmény beváltásához az előfizetést követően írj egy e-mailt a [email protected]-ra.

A zsűri a méltatásában ezt írta:

"Az Utánvét Ellenőr csapata szereti a készpénzt. Na de melyikünk nem szereti, ne vessük ezt a szemükre! De ők nem ÚGY szeretik, mint mások. Ők úgy szeretik, hogy az utánvétes vásárlás bizalom alapú háttérországát kívánják biztosítani minden webshop tulajdonosnak és vevőnek. Segítik a webshop tulajdonosokat az olyan vásárlók elkerülésében, akik visszaélnek az utánvétes fizetési móddal. A megoldás erre egy központi adatbázis, mely automatizáltan összegyűjti a webshopoktól a rendelések "kimenetelét", majd ezt elérhetővé teszi más webshopok számára anélkül, hogy érzékeny vagy személyes adatokat tárolnának. Az utanvet-ellenor.hu mindezt egy letisztult, könnyen megérthető és jó ergonómiájú weboldal segítségével biztosítja. Az oldal tartalmilag is nagyon kiforrott. Az adatvédelem, a jog és a tudástár szerves része az oldalnak. Annak ellenére, hogy egy nehezen elmagyarázható módszerrel dolgoznak, megpróbálják ezt a legkönnyebben fogyasztható formában tálalni. A megoldásukat Az Év Honlapja díjjal jutalmazzuk! Gratulálunk!"

Köszönöm!