Bővülő Tudástár, új és frissített integrációk, jogi dokumentáció, apró API változás

Február nem csak napokban számolva volt rövidebb, de a szemmel látható fejlesztések terén is egy kicsit csendesebb hónap volt. Ennek ellenére nem állt meg az élet, nézzük is a fejleményeket!

🖇️ Két új integráció: Shopstart és Shopmasters

Elérhetővé váltak a Shopstart és Shopmasters integrációk, melyeket az ezen rendszereket fejlesztő csapat készített – ezúton is köszönöm a munkájukat!

🧠 Bővült a Tudástár

Fejlesztői visszajelzések alapján bővítettem az integrációról és az integrációt segítő könyvtárról szóló Tudástár cikket, melyet itt érsz el – így még könnyebbé vált a rendszer integrációja.

♻️ Frissült az Utánvét Ellenőr WordPress plugin

Március elején elérhetővé vált az 1.12.0.1 és a 2.0.1 verziók. A főverzió váltást a PHP 7-es ágának eldobása és a plugin által használt Guzzle 7-es főverzióra váltása indokolta. Fontos, hogy 2.0-ás ág használatához már legalább 8.1-es PHP verzió szükséges. Korábbi PHP verziók esetén az 1.12.0.1-es verzió használható.

Ha bármilyen fennakadást tapasztalsz, keress bizalommal!

📑 Figyelj a jogi dokumentáció frissítésére

Fontos, hogy gondoskodj a korábbi levelünkben küldött jogi dokumentációról is: ha még nem tetted, frissítsd az adatkezelési tájékoztatódat és tedd elérhetővé a kitöltött érdekmérlegelési tesztet is.

💬 Változott az API válasza a Kivételek esetén

Ha egy lekérdezés során a fiókodban elmentett Kivételt használunk a mutatószám számításához, akkor már nem 1 pozitív/negatív értékként esik latba ez a visszajelzés, hanem 1000-ként.

📻 iLogistic Podcast, 2. évad 2. rész ❤️

Nagyon megtisztelő meghívást kaptam: Csereklyei Bálinttal, az iLogistic tulajdonosával beszélgettünk – amiről felvétel is készült. Annyira friss-ropogós, hogy én is csak néhány perce értesültem róla, hogy elkészült – remélem, nektek is tetszeni fog. Az epizódot itt hallgathatjátok meg.

Már javában készülnek azok a fejlesztések is, amiket még nem árulhatok el, de nagyon fogjátok őket szeretni – addig is a türelmeteket kérem! 😉

Üdv,
Ottó