Adószám ellenőrzés változás, Kézi lekérdező frissítés, WooCommerce HPOS támogatás, fizetés újrapróbálása gomb, Magyar Marketing Fesztivál 2024

Novemberben jelentős új funkciót és változtatást nem élesítettem, tekintettel a karácsonyi szezonra. Ezúton is kitartást kívánok mindenkinek az Ünnepekig!

Adószám ellenőrzés változás

Bővült az elfogadott adószámok köre: nem magyar adószám esetén már a nem közösségi adószámokat is elfogadja a rendszer. Így már akkor is tudsz megadni számlázási címet, ha nem magyar céged van és nem rendelkezel közösségi adószámmal.

Frissült a Kézi lekérdező

Egy kis szépítésen kívül funkcionális módosítást is végeztem rajta: már megadhatod a küszöbértéket, amivel indítod a lekérdezést, így láthatod, hogy azzal az értékkel az adott vásárló átmenne-e az ellenőrzésen, vagy sem. Ez az automatikus ellenőrzések utólagos tesztelésekor hasznos. Ráadásul egyszerre már nem 50, hanem 150 sornyi e-mail címet tudsz lekérdezni, amivel egyszerűbbé vált a nagy mennyiségű adatok tömeges tesztelése.

WooCommerce HPOS* támogatás

A WooCommerce átalakítja a rendelésekhez tartozó adatok adatbázisban történő tárolását, melynek támogatásához a plugin fejlesztőknek is frissíteniük kell a kódot. Az Utánvét Ellenőr plugin ezt a frissítést az 1.10-es ágban kapta meg, november elején.

* High-Performance Order Storage

"Terhelés újrapróbálása" gomb

Ha valamilyen oknál fogva nem sikerül az előfizetési díjat levonni a kártyádról, az előfizetésedet a Stripe zárolja, és bizonyos, általa meghatározott időpontokban újrapróbálja a terhelést. Sajnos amíg az előfizetésed újra nem indul, az ellenőrzések is szünetelnek, így ha gyorsítani szeretnéd az előfizetés feloldásának a folyamatát, az újrapróbálást már te is kezdeményezheted a "Terhelés újrapróbálása" gomb megnyomásával.

Magyar Marketing Fesztivál 2024 - 2024.01.25.

Jövőre először a Magyar Marketing Fesztiválon is megjelenünk kiállítóként – találkozzunk személyesen, várlak a 62-es standnál! 😉

Egy kis kedvcsináló:

  • 30+ TOP-előadó,
  • 30+ TOP-téma,
  • szakkiállítás,
  • moderált kapcsolatépítés
  • 12 hónapos marketing klubtagság

A részleteket itt találod.