Gyógyszer és vitamin: Payee & Utánvét Ellenőr

Gyakran okoznak nehézséget az utánvéttel visszaélő vásárlók: felesleges kiadásokat generálnak, miközben az okozott kár behajtása nehézkes és hosszadalmas folyamat. Az Utánvét Ellenőr + Payee kombináció a fenti bajra a tökéletes kezelés: míg előbbi vitaminként segít megelőzni a károkozást, addig utóbbi gyógyszerként segít leküzdeni a kintlévőségeket.

Payee – A lejárt számlák villámgyors behajtása

A lejárt számlák behajtása hagyományosan bonyolult és időigényes folyamat, azonban a Payee olyan digitális megoldást nyújt, amely jelentősen megkönnyíti ezt a folyamatot. A platform lehetővé teszi az adósságok digitalizált kezelését, így a vállalkozások gyorsabban és hatékonyabban tudják behajtani a kintlévőségeiket, mely több előnnyel is jár

  1. Gyorsabb folyamat: A hagyományos behajtási eljárások hosszadalmasak, és sok időt vesznek igénybe. A Payee segítségével a teljes folyamat digitális formában zajlik és automatizált. Ez lehetővé teszi a cégek számára, hogy időt és erőforrásokat takarítsanak meg.

  2. Átláthatóbb nyomon követés: A Payee lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyszerűen nyomon kövessék az adósságokat és a fizetési határidőket. Az automatizált értesítések és emlékeztetők segítségével időben tudsz intézkedni és gyorsabban hozzájuthatsz az esetlegesen lejárt számlák ellenértékéhez.

  3. Van sikerdíjas megoldásuk: a webshopok körében a Payee fizetési felszólítást modulja a legnépszerűbb, mivel csak sikerdíjért elindítható korlátlan számú ügy, bármekkora összegre, és csak sikerdíjat kell fizetni. Még havidíj sincs!

Utánvét Ellenőr - Vásárlói reputáció előzetes ellenőrzése

Az utánvét népszerű fizetési mód, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy csak a termék kézhezvételekor fizessék ki a rendelésüket, azonban sajnos gyakran előfordulnak visszaélések: a vásárlók szándékosan nem veszik át a csomagot, vagy valótlan adatokkal rendelnek. Az Utánvét Ellenőr abban segít neked, hogy elkerüld ezeket az eseteket a vásárlók előzetes ellenőrzésével.

  1. Visszaélések megelőzése: Az Utánvét Ellenőr segítségével a vásárlók megbízhatóságát előzetesen ellenőrizheted: kiszűrheted a potenciális visszaélőket vagy a megbízhatatlan vásárlókat, akik szándékosan nem vennék át a rendelt terméket. Ezáltal minimalizálhatod a visszaélések kockázatát, és biztosítani tudod, hogy csak megbízható vásárlókkal dolgozz.

  2. Idő- és pénzveszteség mérséklése: Az Utánvét Ellenőr segítségével elkerülheted az így okozott anyagi veszteségeket és az időveszteséget, amely a felesleges adminisztrációval és a visszaélések kezelésével jár. Az előzetes ellenőrzést köszönhetően webshopodban csak azoknak jelenik majd meg az utánvétes fizetési mód, akik elég megbízhatóak hozzá.

  3. Közös immunrendszer: Az Utánvét Ellenőrben tárolt információkat a résztvevő webshopok megosztják egymás között, egy közös immunrendszert képezve: ha egy helyen visszaélt valaki az utánvéttel, nem kell megvárnod, hogy nálad is kárt okozzon, hiszen már nem is fog tudni utánvéttel rendelni.

Payee + Utánvét Ellenőr = Pénzügyileg fitt webshop

A Payee és az Utánvét Ellenőr jelentős előnyöket kínálnak a számlák behajtása és az utánvétes vásárlás területén, segítségükkel automatizáltan és hatékonyabban tud működni vállalkozásod. Ha szeretnéd egyszerűsíteni a számlák behajtását és csökkenteni az utánvétes visszaélések kockázatát, érdemes fontolóra venned a Payee és az Utánvét Ellenőr használatát.

Regisztrálj Payee és Utánvét Ellenőr fiókot percek alatt és húzd be a 20% kedvezményt:

  • fizetési meghagyás indítása előtt küldd el az UTÁNVÉTELLENŐR-20 kódot emailben a [email protected], így a fizetési meghagyás díjából 20%-ot elengednek,
  • Utánvét Ellenőr előfizetés során add meg a PAYEE20 kuponkódot, így 20% kedvezményt kapsz az éves csomagok árából.

A kedvezményes ajánlat 2023. július 31-ig érvényes.