Még több ingyenes lekérés, 14 nap próbaidőszak

Az alig két héttel ezelőtti frissítéscsomagot megelőzte egy előkészítő frissítés. Ezt ugyan nem jelentettem be külön, de a szemfülesebbeknek feltűnhetett a változás: háromszorosára emeltem az ingyenes csomagban havonta elérhető ingyenes lekérések számát, vagyis már nem 50, hanem 150 ingyenes lekérést tudsz beküldeni ellenőrzésre.

Ehhez semmit nem kell tenned, a változás minden Forrásra automatikusan életbe lépett az adott számlázási ciklusban. Azok is megkapják a plusz lekéréseket, akik előfizetéssel használják a rendszert: minden fizetős csomag az ingyenes csomag havi limitje "mellé" kapja meg a fizetős lekéréseket, vagyis 1.150, 5.150 és 25.150 lekérés használható fel a Kicsi, a Közepes és a Nagy csomagok esetében.

Ha az előfizetésen gondolkodsz, de még nem határoztad el magad, a frissítéssel egyidejűleg élesített másik fontos változás segíthet a döntésben: azok a felhasználók, akik korábban még nem fizettek elő semmilyen csomagra, 14 nap próbaidőszakkal indíthatják az előfizetésüket. Ezen időszak alatt bármikor lemondhatod a csomagot, így ha esetleg nem válna be a rendszer, nem került pénzedbe.