Pályára állt a megújult Utánvét Ellenőr!

Hétfőn egy elég nagy frissítéscsomagot élesítettem az Utánvét Ellenőr publikus és adminisztrációs felületén - ha az elmúlt 48 órában meglátogattad az oldalt, már láthattad is az új dizájnt.

Amellett, hogy a felület és a marketing oldal megjelenése egy kicsit megöregedett, és úgy éreztem, ráférne az oldalra egy komoly ráncfelvarrás, a megújulás nem volt teljesen öncélú: a használt külső függőségek egy jelentős része is új főverziót kapott. A technikai részletekről alább* – itt maradjunk annyiban, hogy egy komolyabb ugrást tettünk előre az időben.

A technikai modernizációt sem "önnön szépsége" miatt kellett elvégezni (habár – mint minden ilyen jellegű projektet – nagyon élveztem), hanem azért, hogy a tervezett további fejlesztések előtt megnyíljon az út – biztos vagyok benne, hogy ezek is tetszeni fognak, amikor hamarosan megérkeznek.

Alább találsz néhány képet az új felület képernyőjéről – a többit nézd meg élőben!

Publikus főoldal

Publikus főoldal

Vezérlőpult nézet

Vezérlőpult nézet

Ajánlói rendszer áttekintő felülete

Ajánlói rendszer áttekintő felülete

Fizetési módok listája - külön szekcióval a Shoprenteres Forrásoknak

Fizetési módok listája - külön szekcióval a Shoprenteres Forrásoknak

Remélem, neked is olyan jól esik majd ránézni az új felületre, amennyire nekem. Kérlek, ha bármilyen hibát vagy furcsaságot találtál, írd meg nekem a [email protected] e-mail címre.

Technikai érdeklődésűeknek: az eddigi Webpack helyett Vite biztosítja a buildchain alapját, a 2-es Vue-ról áttértem a 3-as főverzióra (ehhez kapcsolódóan a komponenseket is frissíteni kellett), a Tailwind 1.9-es ágáról a 3.3-asra suhantunk és bevezettem nagyon sok Tailwind UI komponenst is (a Tailwind UI a Tailwind CSS-hez készült first-party, fizetős komponens könyvtár). Minden interaktív elemet Vue komponens biztosít, a HTML-be ágyazott script blokkokat a minimálisra szorítottam, valamint kigyomláltam nagyon sok halott kódrészletet.