Számlázási adatok automatikus kitöltése, számlázási e-mail cím megadása, 17. Nagy Webáruház Felmérés – 2024. június – július

Engem is elsodort a nyár, a június eleji hírlevél kimaradt – ezért elnézésedet kérem. Nézzük a májusi és júniusi változásokat – lehet, hogy egy részüket már fel is fedezted!

Számlázási adatok

E-mail cím megadása

Ha a számlázással kapcsolatos e-maileket nem a fiók fő e-mail címére várod, jó hírem van: már megadhatsz egy számlázási e-mail címet a számlázási címnél, ahova a rendszer szintén elküldi a számlaértesítő e-mailt.

Címadatok automatikus kitöltése

Ország választás és adószám megadása után az Utánvét Ellenőr lekérdezi és javaslatot tesz a számlázási adataidra. Ha valamilyen változtatást szeretnél végezni, vagy nem megfelelő adatokat töltött le, természetesen lehetőséged van módosítani az automatikusan felajánlottakat.

API kulcsok másolása

A Forráshoz tartozó API kulcsok már könnyedén másolhatóak: nem kell a kulcsot kijelölnöd és másolnod, elég csak a sor végén lévő másolás ikonra kattintanod.

Apró javítások és változások

  • Az előfizetés fordulónapjánál már percre pontosan megjelenik, hogy mikor "nullázódnak" a számlálók és kezdődik új számlálási időszak.
  • A Shoprenter kapcsolat robusztusabb lett: már 50-nél több rendelés állapot esetén is probléma nélkül le tudja kérdezni a shophoz tartozó rendelés állapotokat.
  • A Visszajelzések oldalon megjavult a dátum szűrő.

Töltsd ki a 17. Nagy Webáruház Felmérést és nyerj!

Partnerünk, a Shoprenter idén is útjára indította a 17. Nagy Webáruház Felmérést, mely Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi kutatása. Célja, hogy valós és átfogó képet nyújtson a hazai e-kereskedelem helyzetéről. Ha webáruházat üzemeltetsz, szánj egy rövid időt a kérdőív kitöltésére: ezzel is támogathatod a magyar e-kereskedelmet.

A kitöltők azonnali hozzáférést kapnak egy E-kereskedelmi Siker Csomaghoz, valamint részt vehetnek a nyereményjátékban, ahol számos értékes ajándék talál gazdára a partnerek jóvoltából: tiszteletjegyek, hozzáférés egy folyton frissülő tudásanyaghoz, konverzió optimalizálási elemzések és tanácsadás.

A kérdőív kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe, adataidat anonim módon kezelik.

A kitöltéshez kattints ide: https://bit.ly/3VKumbP

Köszönöm, hogy végigolvastad! Nyáron intenzíven dolgozok azon, hogy a következő, szeptember eleji-közepi hírlevélben már izgalmas újdonságokkal jelentkezhessek.