Kivételek kezelése

Nagy örömmel jelentem, hogy elkészültem egy olyan fejlesztéssel, amelyet sokan kértetek: a tiltott/engedélyezett címek egyedi rögzítésének lehetőségével. Ennek köszönhetően már kézzel is megadhatsz olyan Kivételeket, melyekkel manuálisan felülbírálhatod a globális adatokat: ha egy hash Kivételként van eltárolva, akkor a típusától függően a rendszer engedélyezni/blokkolni fogja az utánvétet, tekintet nélkül arra, hogy az ellenőrzés milyen eredményre jutna.

Hogyan működik?

A fiókodba bejelentkezve válaszd a bal oldali menüben a Kivételek pontot. Itt tudsz hozzáadni Kivételeket, melyek egy-egy e-mail címhez tartozó hash-t tiltanak vagy engedélyeznek. A rendszer, ahogy már megszokhattad, e-mail címet nem, csak hasheket tárol, így itt is azt kell megadnod. Hogy a lehető leggyorsabban és legpontosabban tudd elmenteni a megfelelő hasheket, ezért mellékeltem egy kalkulátort is, amivel elég megadnod az e-mail címet: kiszámolja a hasht, és automatikusan ki is tölti vele az űrlapot, neked már csak a kivétel fajtáját kell beállítanod.

Fontos! A kalkulátor a megadott szöveget kizárólag a látogató eszközén alakítja hashelt formára. A beírt adatokat nem tárolom és nem is továbbítom. Amennyiben külső weboldalt használnál, ezt az eszközt ajánlom.

Az elmúlt hetekben néhányan már használták ezt a funkciót, de most mindenkinek elérhetővé tettem. Az elkészültségi foka "béta", vagyis a működését még tesztelem, és szükség esetén javítok rajta, de az előzetes tesztek szerint rendben működik.