UNAS integráció, Számlák megjelenítése, Csomagváltás, Shoprenter kártyacsere

Hiába van nyár, a fejlesztések nem állhatnak meg: júliusban is sok újdonsággal bővült az Utánvét Ellenőr. Nézzük sorban!

UNAS integráció

Igaz, hogy átcsúszott augusztusra, de ez akár két hónap híre is lehetne: elkészült az UNAS integráció! Az UNAS fejlesztői nagyon jó munkát végeztek, így már UNAS alapú áruházadba is alig néhány perc alatt bekötheted az Utánvét Ellenőrt. Nézd meg a beállítási útmutató és indítsd el 14 napos ingyenes próbaidőszakodat még ma!

Kiállított számlák megjelenítése

Bővült a Számlázás menüpont: már nem csak a számlázási adatokat tudod itt megadni, de a számodra kiállított számlákat is megtalálod.

Fontos: csak azok a számlák jelennek meg itt, amiket a Dro-IT Kft. állított ki, a Shoprenter által kiállítottak nem.

Csomagváltás Stripe fizetési kapu esetén

Ha Stripe-on keresztül fizetsz elő, már lehetőséged van a csomagod azonnali módosítására is: ehhez elég, ha elnavigálsz az Előfizetés menüponthoz, rákattintasz arra a Forrásra, amelyiknek az előfizetését módosítani szeretnéd, és máris látod a rendelkezésedre álló csomagokat. A változtatás azonnal megtörténik, a már kifizetett előfizetési díjadat az új csomagodban jóváírjuk. Ha kisebb csomagra váltasz, az egyenleged kimerüléséig nem terheljük meg a kártyádat, ha nagyobbra, akkor csak az időarányosított különbözetet vonjuk le.

Fontos: kisebb csomagra csak akkor tudsz váltani, ha még nem lépted át a jelenlegi csomagodban foglalt havi lekérés mennyiséget.

Shoprenter kártyacsere

Ha Shoprenteren keresztül fizetsz elő, már lehetőséged van a Shoprenterben mentett kártyád cseréjét kezdeményezni. Ehhez navigálj el az Előfizetéseidhez, válaszd ki a shopot, amelyiknél kártyát szeretnél cserélni, és kattints a Bankkártya cseréje gombra. Ekkor átirányítunk a Shoprenter admin felületére, ahol egy 10 Ft-os teszt vásárlást fogsz végrehajtani a Barion felületén keresztül. Ha ez sikeres, a továbbiakban ezt a kártyát fogjuk használni az előfizetésed megújításához.

Hibajavítások és apróságok

A fenti újdonságokon kívül az alábbi hibákat javítottam és apróbb funkciókat fejlesztettem:

  • Javítottam egy hibát a Vezérlőpulton, ami miatt nem jelent meg a spórolás mértéke az adott Forrás sorában (mindig 0-át mutatott).
  • Ugyanitt bekerült egy "Blokkolt lekérések" oszlop is, hogy látszódjon: az összes blokkolt lekérések közül az egyes Források mennyi blokkolásért voltak "felelősek".
  • A Shoprenter integráció esetében az Utánvét Ellenőrhöz tartozó script már csak a checkout oldalon tölt be.