Választható tiltandó fizetési módok + Rendelések flagelése + PrestaShop integráció + Sandbox rendszer

Az elmúlt hetekben aktívan dolgoztunk több területen is, melyek eredményeiről most örömmel számolunk be. Reméljük, hogy tetszeni fognak a fejlesztéseknek - ha bármilyen kérdésetek, ötletetek felmerülne, keressetek minket bizalommal!

Frissült a WooCommerce integráció

Két fontos újdonság került be a legújabb, 1.6.1 verziószámú kiadásba:

Választható letiltandó fizetési módok

Már nem csak a "hivatalos" utánvétes fizetési módot tudod letiltani az Utánvét Ellenőrrel, hanem bármelyik másik fizetési módot is - ehhez elég csak az admin felületen bepipálnod, hogy a plugin melyik fizetési lehetőségeket rejtse el.

Figyelmeztetések megjelenítése a rendeléseknél

Amennyiben a beállításoknál engedélyezed a rendelések flagelését (megjelölését), úgy a rendszer figyelmeztetést jelenít meg azon rendelések esetében, ahol:

  • a beállított threshold-ot nem érte el az API által adott válasz (piros figyelmeztetés),
  • a beállított threshold-ot igen, ám annak 0.05-dal megemelt értéket már nem érte el az API által adott válasz (sárga figyelmeztetés).

Ez utóbbi akkor lehet hasznos, ha valaki éppen csak átcsusszan az ellenőrzésen.

Egy példa: ha a threshold 0.6, a válasz 0.6012, akkor a rendelés már zöld utat kapott, ám a sárga figyelmeztetés továbbra is meg fog jelenni a rendelés adatlapján, hiszen a 0.6012 kisebb, mint a 0.65.

PrestaShop integráció

A WooCommerce integráció mellé elkészült másodikként a PrestaShop integráció is. A kód alapjait rrd fektette le (ezúton is köszönjük!), a modulon mi is jelentős fejlesztéseket végeztünk.

A kiegészítő letölthető a projekt GitHub oldaláról.

Sandbox rendszer

Az összekötések és fejlesztések teszteléséhez elérhetővé tettünk egy sandbox rendszert a sandbox.utanvet-ellenor.hu címen. Ez az éles rendszerrel mindenben megegyezik, egy fontos kivétellel: az általa visszaadott adatok véletlenszerűek, így éles környezetben a használata egyáltalán nem javasolt! A sandbox rendszer minden nap reggel 4.00-kor szinkronba kerül az éles rendszer néhány órával korábbi változatával.