Vezérlőpult fejlesztés, Megújult Visszajelzés és Lekérdezés lista, Superwebáruház integráció, Az Év Honlapja interjú – 2024. május

Áprilisban az adminisztrációs felület használhatóságára helyeztem a hangsúlyt, így élesítettem a megújult és alaposan felturbózott Visszajelzés listát, ezzel párhuzamosan pedig átalakult a Blokkolt lekérdezések menüpont is. Gyorsult ezenkívül a Vezérlőpult is nagyobb adatmennyiség esetén, valamint egyedi időszak is beállítható a kimutatásokhoz. Nézzük is részletesen a változásokat!

🏎️ Gyorsult és ügyesedett a Vezérlőpult

Nagyobb adatmennyiség esetén jóval gyorsabbá vált a Vezérlőpult működése: sok műveletet a háttérrendszerből áthelyeztem a böngészőbe. Ennek köszönhetően érezhetően fürgébbé vált az adatok betöltése.

A különféle magyarázó szövegeket az infó ikonok "mögül" áthoztam a
táblázat alatti területre, így kézenfekvő, hogy hol kell keresni. A
sorok dizájnja is tisztult és frissült.

Előtte:

Utána:

Ezek mellett egy többször és régóta kért fejlesztéssel is elkészültem: már nem csak a regisztációtól kezdődő teljes időszakra és a hónap elejére, hanem bármilyen tetszőleges időszakra kérheted a statisztikát a jobb felső sarokban lévő dátumválasztóval.

♻️ Megújult és felturbózott Visszajelzés és Lekérdezés lista

Visszajelzések

A "nagy redizájn" során a Visszajelzések menüpontot új funkciókkal nem bővítettem, kizárólag az új dizájnnak való megfelelés érdekében végeztem rajta módosításokat.

Ahogy látható, sajnos már eléggé eljárt felette az idő:

Természetesen tisztában voltam azzal, hogy ez a felület fejlesztésre szorul, így az elmúlt időszakban kezelésbe vettem, és teljesen újraírtam. Most már interaktív, tud szűrni, keresni, időintervallum alapján listázni – minden földi jót.

Sőt, egy nemsokára érkező újabb fejlesztésnek is megágyaztam benne – de ez egyelőre még titok.

Néhány kép az új funkciókról:

Szűrés nélkül.

Szűrés nélkül.

Többek között a beküldő Forrásra is tudsz szűrni.

Többek között a beküldő Forrásra is tudsz szűrni.

Ha rákattintasz az egyik hash-re, akkor automatikusan leszűri a listát, így könnyedén átlátod az adott hash teljes előzményét.

Ha rákattintasz a hash-re...

Ha rákattintasz a hash-re...

... akkor csak azokat a Jelzéseket látod, amik ahhoz a hashhez tartoznak.

... akkor csak azokat a Jelzéseket látod, amik ahhoz a hashhez tartoznak.

Lekérdezések menüpont

A Blokkolt lekérdezések menüpont átalakult Lekérdezések menüponttá: most már nem csak a blokkolt lekérdezéseidet találod itt meg, hanem az összes, valamely Forrásod által indított lekérdezésedet – melyeket aztán állapot, Forrás, e-mail cím és időszak alapján szintén tudsz szűrni.

Szűrés nélküli nézet.

Szűrés nélküli nézet.

Tudsz szűrni Forrásra...

Tudsz szűrni Forrásra...

... és állapotra is.

... és állapotra is.

🔌 Új integráció: Superwebáruház

Elkészült és élesedett egy új integráció: már össze tudod kötni a Superwebáruházas webshopodat az Utánvét Ellenőrrel. A beállítási útmutatót itt találod.

🗓️ Utánvét Ellenőr kerekasztal a Magyar E-kereskedelem Napján! 2024. május 9., 10.30 – gyere!

Nem csak kiállítóként, de "előadóként" is ott leszek a május 9-i EkerNapon: gyere el, hallgasd meg Te is, miért használja az Utánvét Ellenőrt a Rossmann (Fürjes Ádám), a Pelenka.hu (Csereklei Zoltán), a Lumenet (Zabari István), az RM Ékszer (Rangits Márta) és a HelloTextil.hu (Katona Bettina).

Néha majd azért megszólalok én is. 😉

A kerekasztal előtt és után pedig megtaláltok minket a 30. standon, ahol készülünk egy csak aznapra érvényes ajánlattal is!

📰 Az Év Honlapja Különdíj: interjú

A végére pedig egy könnyed olvasmány: megjelent a velem készült interjú az Év Honlapja Különdíjunk apropóján, melyet ide kattintva tudsz elolvasni.