Ne küldj utánvéttel
feleslegesen
!

Az Utánvét Ellenőr még azelőtt leellenőrzi a vásárló reputációját, hogy le tudná adni az utánvétes rendelését.

14 nap ingyenes próbaidőszak
Az Év Technológiai megoldása 2022-ben az Utánvét Ellenőr! Az Év Technológiai megoldása Különdíjasa 2023-ban az Utánvét Ellenőr!
Büszkék vagyunk, hogy már ők is Utánvét Ellenőrt használnak:
Szafi Products
eOptika
Kalifa webáruház
Modellfutár

Már több, mint 1830 webshopnál védjük az utánvétes vásárlásokat. Csatlakozz !

Hihetetlen? Pedig igaz!

Webshopok százainak
spórolunk – milliókat!

Az Utánvét Ellenőr segítségével minimalizálni tudjuk az át nem vett utánvételes rendelések számát, így egy szemmel látható összeget takarítottunk meg az integráció óta.

Ami még fontosabb, hogy időt és energiát spórolunk meg, amit azokra a Vásárlókra tudunk fordítani, akik várják rendeléseiket. Emellett az adminisztrációs felület nagyon átlátható, könnyen kezelhető és intuitív.

Összességében nagyon elégedettek vagyunk az Utánvét Ellenőr szoftverrel, és bátran ajánljuk más vállalkozásoknak is.

Fodor Zoltán, Rossmann Magyarország
Fodor Zoltán
Projekt vezető

Januárban legalább 100 át nem vett csomagtól mentette meg a Lumenetet az Utánvét Ellenőr, ami körülbelül nettó 250-300 000 forint költségmegtakarítást eredményezett.

Ha mindezt összevetem az éves díjjal, gombokért vettünk aranyat, így jó szívvel ajánlom minden magyar shopnak!

Zabari István hivatalos
Zabari István
alapító & tulajdonos, Lumenet

Az Utánvét Ellenőr bevezetése után harmadára csökkentek a visszaérkező csomagok, a hobby-rendeléseket szinte 0-ra csökkentette! Mi nagyon elégedettek vagyunk, remélem minél többen fogjuk használni!

Nánási Dániel
ügyvezető, NETBolt.eu

Kiváló a termék, már eddig is segített. Remélem, minél több webshop használni fogja, mert eléggé bosszantó a megrendelt de át nem vett csomagok ténye.

Varga Krisztián
uniquelens.hu

Havi 3.000 Ft nem pénz azok után, amennyi pénzt már ki kellett fizetnünk a bebukott utánvétek miatt! Amióta az Utánvét Ellenőrt használjuk, teljesen eltűntek az át nem vett csomagok.

Csiák Gyula
ügyvezető társtulajdonos, JADE Tanácsadó Kft.

Ebben a 3 hónapban kiment kb 5.000 csomagunk és ebből 7-8 darab volt az át nem vett csomagok száma. És ebben biztos vagyok hogy hatalmas része van az Utánvét Ellenőrnek.

Szóval köszi, hogy megszervezted ezt a platformot, maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatással, rengeteg pénzt spóroltatok nekünk.

Kőrös Károly
alapító & tulajdonos, Böllérbolt.hu

Mielőtt az Utánvét Ellenőrt alkalmazni kezdtük, az át nem vett csomagok aránya meghaladta az 1,5%-ot. Az Utánvét Ellenőr bekötését követően azonban már rögtön észlelhető volt a javulás: öt hónapos használatot követően ez az arány felére csökkent, ami körülbelül 1 millió forintos megtakarítást jelentett számunkra ezen időszakban.

Jó hír, hogy egyre több webáruház használja a Utánvét Ellenőrt, ezzel is segítve azon vásárlók kiszűrését, akik azzal szórakoznak, hogy a megrendeléseket rendszeresen nem veszik át. Köszönjük, Utánvét Ellenőr!

743 A1915 lredit
Lakatos Balázs
tulajdonos, Modellfutár.hu

Megéri előfizetni

Átlagosan legalább kétszeres, de akár 23-szoros megtérülési arány – az Utánvét Ellenőr előfizetéseken szinte esélytelen bukni!

1830 webshop

Több száz webshop csatlakozott, hogy együtt védekezzenek a visszaélések ellen.

4.2M+ visszajelzés
+350 ezer / hó

Már több, mint 4.2 millió visszajelzés érkezett az Utánvét Ellenőrbe. A központi adatbázis havonta nagyjából 350 ezer visszajelzéssel bővül.

5.9M+ lekérés
+650 ezer / hó

Az Utánvét Ellenőr elindítása óta több, mint 5.9 millió lekérést szolgált ki, mely havonta közel 650 ezerrel növekszik.

Hogyan működik?

Beépített adatvédelem

A szolgáltatás használata során a személyes adatok kizárólag álnevesített formában kerülnek eltárolásra, melynek köszönhetően az adatbázis ellopása esetén biztonságban maradnak az e-mail címek.

Az ellenőrzéskor a hashelés azon tulajdonságát használjuk ki, hogy a folyamat során azonos kiindulási adatból mindig azonos eredményt kapunk: az e-mail címekből képzett "lenyomat" mindig ugyanaz, ám a kiindulási adat nem fejthető vissza. Így biztonságban megosztható a többi webshoppal, anélkül, hogy az adatmegosztáshoz hatalmas e-mail adatbázist kellene fenntartanunk, ezzel annak minden kockázatát elkerülve.

Röviden a folyamat:

1
A vásárló a rendelési folyamat egy pontján megadja az e-mail címét. Ezt a webshopod felismerhetetlenre alakítja (hasheli).
2
Megkérdezi a rendszerünket, hogy ez a hash milyen “reputációval” rendelkezik.
3
A rendszerünk néhány mutatószámot küld vissza, melyet a bekötött webshopok korábbi visszajelzései alapján számol.
4
A webshopod a beállítások alapján dönt, hogy engedélyezi-e az utánvétes rendelést.