Rugalmas csomag az alapcsomag, fontos infó UNAS webáruházaknak, apró javítások - 2023. október

Szeptemberben a nagy fejlesztések helyett az Utánvét Ellenőr más, NAGYON izgalmas területein dolgoztam, így az e havi összefoglaló jóval rövidebb lesz, mint az eddig megszokottak.

🧾 Változott a számlán szereplő fizetési mód

Ha Stripe-on keresztül fizetsz elő, akkor október 1-től a kiállított számlákon már nem Online bankkártya, hanem Bankkártya szerepel majd a fizetési módnál.

🔻 Csomag lemondás helyett downgrade

Mostantól a csomagod lemondásakor az előfizetésedet nem megszüntetjük, hanem visszaléptetjük a Rugalmas csomagra. Fontos: a változás azonnal megtörténik, az előfizetésedből hátralévő idő elveszik!

❗Fontos infó UNAS áruházaknak!

Egy megrendeléssel kapcsolatban csak egyszer kapunk Visszajelzést, ezért csak a legvégső státuszra jelölj visszajelzés küldést, ahonnan már biztosan nem fog elmozdulni a rendelés. Ha mégis megváltozik a rendelés állapota, akkor új visszajelzést már nem kapunk.

Ez miért fontos?

Ha a futárnak átadáskor átteszed egy rendelés állapotba, amit beállítottál pozitív visszajelzésként, már akkor megkapjuk az adott vásárlóhoz kapcsolódva a pozitív visszajelzést, amikor átadod a csomagot kézbesítésre. Viszont ha ezután mégis visszajönne a csomag, akkor hiába állítod át a negatív visszajelzésű rendelés állapotra a rendelést, erről már nem fogunk értesülni. Így ahelyett, hogy 1 negatív visszajelzést küldenél az át nem vevőről, küldesz 1 pozitívat és 0 negatívat.

Kérlek, ellenőrizd a beállításaidat és ennek megfelelően módosítsd, ha szükséges. Ha kérdésed van, keress e-mailben vagy telefonon, szívesen válaszolok!

Hibajavítások és apróságok

  • Már Shoprenter integrációjú Forrás esetén is kötelező előfizetést választani. Sajnos a Rugalmas csomag ebben az esetben nem érhető el.
  • Már több bankkártyát is hozzá tudsz adni a fiókodhoz. Az elsődleges kártya mindig a legutoljára hozzáadott kártya lesz.
  • Az ajánlói rendszerben a jutalék elemek rendezése a bejegyzés dátuma alapján történik.
  • Stripe-on keresztüli előfizetés esetén az előfizetéshez eltároljuk metaadatként a Forrás nevét és típusát így ezek az infók egy helyen, rögtön látszanak az előfizetés részleteivel együtt.
  • Ha megváltozik egy felhasználó e-mail címe, erről már a Billingo is értesül, és az ottani partner e-mail cím is változik, így a számlák is az új címre kerülnek kiküldésre.
  • Bevezettem egy új e-mailes levelezési listát, melyen a szolgáltatással kapcsolatos fontos információkat osztok meg. Erről a listáról csak a felhasználói fiók megszüntetésével lehet leiratkozni.
  • A robots.txt-benmegtiltottam a ChatGPT-nek, hogy indexelje az oldalt és felhasználja a tartalmat.