Utánvét Ellenőr beállítása Superwebáruház webshopban

1. lépés: Adj hozzá egy Forrást az Utánvét Ellenőr felületén

A forrás hozzáadásához szükséged van egy felhasználói fiókra, melyet itt tudsz létrehozni. Ezt követően kattints a Forrás hozzáadása gombra.

2. lépés: Add meg a Forrás részleteit

Az Utánvét Ellenőr esetében azokat a rendszereket, ahol használatban van, Forrásoknak hívjuk. Ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni használni az Utánvét Ellenőrt, be kell állítanunk egy Forrást.

Hány forint károd származik egy át nem vett utánvétes csomagból?

Ez a rendszer alap működéséhez nem szükséges: az itt megadott értéket fogjuk használni a statisztikai vezérlőpulton, ahol azt is láthatod, hogy mennyit spórolt neked az Utánvét Ellenőr. Ha szeretnél ilyen kimutatásokat kapni, kérjük, add meg, hogy mennyi károd származik egy át nem vett utánvétes csomagból, beleértve a munkadíjat, csomagolási költséget, egyebeket is.

3. lépés: Válassz előfizetési csomagot

4. lépés: Másold ki az API kulcsokat

Az összekötéshez szükséges API kulcsokat az előfizetés elindítását követően kapod meg. A Források menüponton belül, az új Forrásra kattintva találod meg őket.

5. lépés: Rendeld meg az Utánvét Ellenőr extra szolgáltatást a Superwebáruház admin felületén

Navigálj a Szolgáltatás > Extra szolgáltatások menüponthoz, majd válaszd a listából Utánvét Ellenőrt.

6. lépés: Állítsd be az Utánvét Ellenőr integrációt

Nyilvános és privát kulcs

A nyilvános és privát API kulcs mezőkbe értelemszerűen a nyilvános és privát kulcsokat illeszd be az Utánvét Ellenőr felületéről.

7. lépés: Használat

7.1. Visszajelzések küldése

Az Utánvét Ellenőr a rendelések állapotváltozása esetén értesül arról, hogy egy rendelésnél a vásárló átvette-e a csomagot, vagy nem. A Teljesített rendelésállapot esetén pozitív, a Megrendelő nem vette át állapot esetén negatív visszajelzést küld a Superwebáruház rendszere.

7.2. Vásárlók ellenőrzése

A vásárlók ellenőrzésére manuálisan, az adott rendelés adatlapján van lehetőség: nyisd meg a rendelés szerkesztő nézetet, majd kattints a Szállítás / fizetés fülre. Itt találod az Utánvét Ellenőr blokkban a Megrendelő reputációjának lekérdezése gombot, melyre kattintva megkapod, hogy az adott vásárlóról milyen információk érhetőek el a rendszerünkben.

Manuálisan tudod ellenőrizni az adott vásárló reputációját.

Manuálisan tudod ellenőrizni az adott vásárló reputációját.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre?

Semmi gond! Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!