Fiók & számlázás1 perc olvasás
Hogyan tudom törölni a fiókomat?
Ebben a cikkben
Fiókod törlését a Személyes adatok menüpont alatt, a Fiók törlése szekcióban tudod elindítani. Fontos, hogy ez a művelet nem vonható vissza: a fiókodhoz kapcsolódó minden adat véglegesen törlődni fog.
A törléshez pipáld be mindkét jelölődobozt, ezt követően jelenik meg a Fiók törlése gomb. A gombra kattintást követően az alábbiak is történnek:
- Minden előfizetésed azonnali hatállyal, visszatérítés nélkül megszűnik.
- Töröljük az összes:
- Forrásodat,
- számlázási címedet,
- mentett bankkártyádat.
Az adatok vagy az előfizetés visszaállítására, az előfizetési időszak fennmaradó részével arányos előfizetési díj visszatérítésére nincs lehetőség.
Kapcsolódó olvasnivaló
Mikor van a számlázási fordulónap? 1 perc Hogyan tudok előfizetni? 1 perc Milyen fizetési módok elérhetők? 2 percElakadtál ennél a lépésnél?